Werken bij Educonsult

Wij zijn op zoek naar een:

Psychomotorisch therapeut
(zwangerschapsvervanging van januari 2022 t/m april 2022)
 

Wie zijn wij?

Educonsult biedt een breed ondersteuningsaanbod op het gebied van jeugdhulpverlening en passend onderwijs. Alles onder één dak: onderzoek en behandeling, vaktherapieën, intensieve pedagogische thuisbegeleiding, ambulante begeleiding op school en HGPD.

Wij werken vraaggericht. Dit betekent dat wij goed luisteren naar de wensen en behoeften van ouders, het kind en het team op school.

 

Wij werken in een multidisciplinair team waarin wij elkaar inspireren en ondersteunen. In ons team van bewegingstherapeuten zijn wij op zoek naar zwangerschapsvervanging, van 10 januari tot in ieder geval 30 april 2021. Het aantal uren is in overleg. Er heerst in ons bedrijf een informele en open sfeer. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk, daar houden wij dan ook veel rekening mee in werkverdeling en ureninvulling.

Wij zoeken:

Wij zoeken een psychomotorisch therapeut met de opleiding PMT en werkervaring. Je beschikt naast opleiding en ervaring vooral over enthousiasme en passie voor goede jeugdhulp.

 

In ons jeugdhulpteam werken 4 bewegingstherapeuten die nauw samenwerken met de behandelaren op onze locatie en de ambulant behandelaren die in de thuissituatie werken. Als psychomotorisch therapeut sta je er dus niet alleen voor. Je komt te werken in een team waarbij ieder zijn eigen expertise heeft en waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt. Er is veel ruimte en aandacht voor multidisciplinair overleg.

Wat we bieden:

Naast goede koffie, elke dag een lekkere verse lunch en veel gezelligheid bieden wij een salaris van 3240 tot 4896 bij 36 uur.

Interesse? 

We drinken graag een kop koffie (of thee) met je. We zoeken naar een klik, of jij en wij een goed gevoel bij het gesprek hebben. Het belangrijkste is of jij bij onze organisatie past en of onze werkwijze en werksfeer je aanspreken. Een brief hoef je niet te schrijven, we zijn benieuwd naar waar jij gelukkig van wordt in je werk, en dat horen we graag van je bij een kop koffie. Voor meer informatie over de baan, of een afspraak voor die kop koffie kun je telefonisch contact opnemen met Marion van de Velde 06-40702464 of mailen naar marion@educonsultzeeland.nl.