Nieuws

Opleidingsaanbod voor onderwijspersoneel

Educonsult gaat vanaf schooljaar 2016/2017 van start met een opleidingsaanbod voor onderwijspersoneel

 

Ter professionalisering van onderwijspersoneel biedt Educonsult een breed opleidingsaanbod voor binnen het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs. Ons opleidingsaanbod richt zich op alle professionals in het onderwijs, waaronder schoolleiders, docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren en ondersteunend personeel. Daarnaast bieden wij workshops en cursussen voor ouders.

 

Onze trainers zijn HBO of WO opgeleid en hebben een ruime werkervaring binnen de zorg en het onderwijs. Zij combineren hun inhoudelijke kennis met een flinke dosis enthousiasme. Onze workshops en cursussen sluiten goed aan bij de praktijk. De deelnemers krijgen praktische handvatten en werkvormen aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen, op school en thuis.

 

In het begin van het schooljaar worden data toegevoegd per cursus of workshop. Deze zijn toegankelijk voor open inschrijving. Alle workshops en cursussen kunnen ook op de door u gewenste datum en locatie plaatsvinden indien u deze voor een heel team beschikbaar wilt stellen.

 

Meer info en het complete aanbod inzien? Kijk op onze website!

 

Certificering

Educonsult is een door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) gecertificeerd opleidingsinstituut en voldoet daarmee aan de Europese kwaliteitseisen voor het Kort Beroepsonderwijs.

 

Ons opleidingsaanbod is ter validatie aangeboden bij Registerleraar.